naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Open blad september 2017

De nieuwste editie van Open blad is uit! Ben je al op de hoogte van de werken in de Beernemstraat en de Scherpestraat? Heb je al de nieuwe app '112be' gedownload? Kom je naar Open Monumentendag? Heb je al gestemd op je favoriete ondernemers voor de Bizz Awards? Lees er alles over in Open blad!

Bizz Awards

Stem op je favoriete ondernemers via www.beernem.be/bizzawards. Doe dit voor 20 oktober en maak kans op een Beernem.kadobon van € 100.

 

Open blad

Je kan Open blad hieronder lezen of onderaan downloaden.

 


 

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem.

We gebruiken de foto's met de tag #igbeernem als illustratie bij nieuwsberichten op sociale media, op de website en in Open blad. Op de laatste pagina van Open blad vind je telkens een overzicht van enkele leuke instagrams van de afgelopen maand.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op dinsdag 29 augustus 2017
Nieuwsoverzicht