naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Open blad april 2017

Lees hier de nieuwste editie van Open blad. Wie doet mee aan de fotowedstrijd #BijBeernem? Wie komt naar de feestelijke opendeurdag van Het Schepenhuys? En bezoek zeker ook de expo van kunstenaar Rik Beuselinck. In april is er ook "Week van de Zorg" met de uitreiking van de "Prijs voor Inclusie" op 28 april.

Open blad

Klik hier om online in Open blad te bladeren via Issuu of download Open blad onderaan het nieuwsbericht.

 

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Wil je meedoen aan de wedstrijd #BijBeernem? Tag dan je foto's ook met #BijBeernem.

We gebruiken de foto's met de tag #igbeernem als illustratie bij nieuwsberichten op sociale media, op de website en in Open blad. Op de laatste pagina van Open blad vind je telkens een overzicht van enkele leuke instagrams van de afgelopen maand.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op donderdag 30 maart 2017
Nieuwsoverzicht