naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

CoderDojo: programmeren voor kinderen

Ben je ouder dan 6 en jonger dan 18? Hou je van computers, games en zelf (leren) programmeren? Dan is CoderDojo helemaal iets voor jou! Leer alles over websites, games, apps en software en ga er onmiddellijk mee aan de slag.

Een Dojo wordt volledig door vrijwilligers voorbereid en gegeven. Ze leggen uit, doen voor, leren aan en stimuleren fantasie en creativiteit. Ouders zijn welkom, als ze dat willen. Kinderen tot 12 jaar moeten altijd vergezeld zijn van een volwassene. Wil je meewerken als vrijwilliger? Heel graag! Laat het weten via beernem@coderdojobelgium.be.

 

Data

De volgende workshops zijn op zaterdag 21 januari, zaterdag 18 februari, zaterdag 18 maart, zaterdag 20 mei en zaterdag 17 juni van 9utot 12u in de bibliotheek. De toegang is gratis, wel op voorhand inschrijven.

 

Inschrijven?

Inschrijven kan via www.coderdojobelgium.be, doorklikken op ‘CoderDojoWaar?’ en ‘Beernem’ aanklikken. Je moet eenmalig een profiel aanmaken. Heb je moeite om in te schrijven? Neem gerust contact op met de bib. Je kan telkens enkel voor de eerstvolgende Dojo inschrijven.

op donderdag 22 december 2016
Nieuwsoverzicht