naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Openluchtfilm 'Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?' met zomers terras

Op zaterdag 18 augustus tonen we om 21.30 u de film 'Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?' in Kleuterweelde (ingang via Sint-Andreaslaan 43). Wie wil, kan al vroeger komen want vanaf 19.30 u is er een zomers terras. Breng gerust je eigen stoeltje en dekentje mee. De toegang is gratis.

Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu?

Regie: Philippe de Chaeveron
Cast: Christian Clavier, Chantal Lauby, Elodie Fontan, Frédérique Bel, Julia Piaton, Emilie Caen, Frédéric Chau, Ary Abittan, Medi Sadoun, Noom Di


Een Frans katholiek bourgeoisechtpaar heeft zijn vier dochters naar best vermogen opgevoed. Hun jongste dochter vormt echter de laatste hoop op een authentieke Franse katholieke schoonzoon van goede komaf. Want de ouders hebben in hun ogen al tegenslag gehad: de drie oudste dochters zijn dan wel getrouwd met een Fransman, maar het zijn de kinderen van immigranten: een succesrijke Chinees, een advocaat van Arabische afkomst en een werkeloze Sefardische Jood. Wanneer de jongste dochter aankondigt dat ze een katholieke vriend heeft, die werkt, zijn de ouders dolgelukkig. Dat haar vriend een zwarte is van Ivoriaanse afkomst, heeft het meisje er niet bij durven vertellen.

op zaterdag 18 augustus 2018
Nieuwsoverzicht