Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bunkerrock op 24 augustus

In samenwerking met vzw Den Bunker organiseren we op zaterdag 24 augustus Bunkerrock. Dit is een gratis festival op de Markt van Oedelem. Iedereen is welkom voor optredens van Mooneye, Isolde XL en Food Fighters.

Mooneye

20.15 u

Tijdloze songs. Warme melodieën. Refreinen die je niet loslaten. Een gouden stem. Ziedaar het zwaarste wapentuig in het uitgebreide arsenaal van Mooneye, nom de plume van Michiel Libberecht. Hij is pas 25 maar klaar om met zijn songschrijftalent op zijn minst de Lage Landen te veroveren. 

De ‘Mooneye EP’ die vorig jaar verscheen bij het Belgische Mayway Records, was meer dan een schot in de roos. Libberechts okselfrisse, licht melancholische indiepop/folk sprong meteen in het oor en vergelijkingen met Kevin Morby, Fleet Foxes én de almachtige Roy Orbison werden bovengehaald. In januari 2019 werd tijdens een spannende media-happening Mooneye met ‘Thinking About Leaving’ bekendgemaakt als winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.

 

Isolde XL

21.30 u

Bekend als drumster van DAAN en van zoveel meer brengt ze naast haar eigen songs, ook een eigenzinnige keuze covers uit de Franse sixtiespop-chanson, afgewisseld met diverse Engelstalige pareltjes van vroeger en nu.  Een repertoire waarmee ze de afgelopen jaren gestaag een niet onopgemerkte, en door het publiek zeer gewaardeerde live reputatie heeft opgebouwd.

Isolde componeerde en realiseerde tussen al haar andere muzikale bezigheden door haar langverwachte solo album als vervolg op haar project met "les Bens". Met haar zoetgevooisde stem en liefde voor rijke orkestratie doet Isolde je wegdromen naar zwoele Zuid-Franse avonden.

 

Food Fighters

23.30 u

Als afterparty hebben we de meest smaakvolle Foo Fighters tribute band ter wereld! Een super strakke ritmesectie die met een gemak de bunker doet daveren. Twee oorverdovende en eclectische gitaren die op je afkomen met een wall of sound. Voeg daarbij een unieke en krachtige stem die Dave Grohls stem alle eer aandoet en je hebt anderhalf uur Foo Fighters agressie.

Rock & roll in de beste zin van het woord! Een muzikale explosie met de kracht van een tsunami die je naar meer doet hunkeren.

op zaterdag 24 augustus 2019
Nieuwsoverzicht