naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Open blad juli-augustus 2018

De zomereditie van Open blad is uit! En het staat bol van de activiteiten deze zomer: de expo 'KoesterGoed', Vlaanderen Feest!, 2 openluchtfilms, Dag in 't Park, een historische evocatie, Bunkerrock,.... Vergeet ook niet mee te doen aan de wandelzoektochten langs het nieuwe wandelnetwerk 'velden en Meersen'.

Open blad

Je kan Open blad hieronder lezen of onderaan downloaden.

 #igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem.

Door het gebruiken van de tag #igbeernem geef je aan dat we je foto's mogen gebruiken op onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke website, Open blad en andere gemeentelijke publicaties. Op de laatste pagina van Open blad vind je ook telkens een overzicht van enkele leuke instagrams van de afgelopen maand.

 

UiT-kalender

Wil je je activiteit gepubliceerd zien in Open blad? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op donderdag 28 juni 2018
Nieuwsoverzicht