Open blad in ’t nieuw

Het valt op: Open blad zit in ’t nieuw. Het maandelijks infoblad is niet enkel kleiner, ook de lay-out is volledig vernieuwd, in onze nieuwe huisstijl, mét nieuw logo. Neem het boekje in de hand en doorblader het op je gemak. Opmerkingen of suggesties kan je mailen naar communicatie@beernem.be.

Open blad lezen

Klik hier om Open blad te lezen op Issuu
Klik hier om Open blad te lezen in pdf-vorm.

#igbeernem

Instagram je mee? Download de app Instagram op je smartphone of tablet en tag je foto's, getrokken in Beernem, met #igbeernem. Met de toevoeging van de hashtag #igbeernem geef je (impliciet) aan de we je foto's mogen gebruiken in onze communicatie.

Door het gebruiken van de tag #igbeernem geef je aan dat we je foto's mogen gebruiken op onze sociale mediakanalen, op de gemeentelijke website, Open blad en andere gemeentelijke publicaties. Op de laatste pagina van Open blad vind je ook telkens een overzicht van enkele leuke Instagrams van de afgelopen maand. Gebruiken we een foto van jou en heb je dit liever niet, laat die dan weten via communicatie@beernem.be.

UiT-kalender

Zodra corona het toelaat, publiceren we opnieuw de UiT-kalender in Open blad. Wil je je activiteit gepubliceerd zien? Geef ze dan in via www.uitdatabank.be. Doe je dit voor de eerste keer, maak dan eerst een nieuwe account aan. Voor publicatie in Open blad geeft je de activiteiten in telkens ten laatste de 10de van de maand.

op woensdag 28 april 2021
Nieuwsoverzicht