naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Inschrijven Themakampen 2018

Dit jaar vinden de themakampen voor kleuters en lagere schoolkinderen voor het eerst plaats op het terrein van basisschool De Drie Beertjes (en niet in O.C. De Kleine Beer). Vanaf dinsdag 27 maart om 18.00 u kan je je kind(eren) online inschrijven.

Voor wie?

Voor kleuters en lagere schoolkinderen die in Beernem naar school gaan of waarvan de ouders in Beernem wonen of werken. De kinderen moeten zindelijk zijn. Er is geen mogelijkheid tot slapen.

 

Wanneer en welke thema's?

Telkens van 9.00 tot 16.00 u op volgende data:

2 tot 6 juli Professor Kierewiet
23 tot 27 juli Beestig Plezant
30 juli tot 3 augustus Sprookjesbos
27 tot 31 augustus De Droomfabriek


Gratis voor –en na opvang vanaf 8.00 u en tot 18.00 u.


Prijs?

€ 75 per week
De kinderen brengen zelf dagelijks hun lunchpakket, koek en drank mee. Gelieve alles te voorzien van hun naam.

 

Hoe inschrijven?

Vanaf dinsdag 27 maart om 18.00 u kan je je kind(eren) online inschrijven. Surf hiervoor naar https://reservaties.beernem.be en maak een profiel aan voor het gezin.

Heb je nog geen account, klik dan eerst rechtsbovenaan op ‘inloggen’ en vervolgens op ‘registreren’. Daarna kan je je aanmelden met je nieuwe logingegevens en bij ‘mijn profiel’ een gezinsprofiel aanmaken. Zo verlies je geen tijd bij het eigenlijke inschrijven.

Heb je al een account, let er dan op dat je per kind de medische fiche opnieuw goedkeurt in 2018, ook als er niets gewijzigd is.

Na de online inschrijving krijg je via mail een overschrijvingsformulier. De inschrijving is definitief na betaling binnen de 10 dagen.

 

Meer info:

Bij de jeugddienst, jeugddienst@beernem.be, 050 28 91 34 en in de zomerbrochure

op dinsdag 27 maart 2018
Nieuwsoverzicht