De Zande: het leven zoals het is

In deze tentoonstelling krijg je zicht op het dagelijkse leven van de bewoners van Gemeenschapsinstelling De Zande die, ondanks de uitdagingen die ze hebben gekend, werken aan een betere toekomst. De expo toont momenten uit het dagelijkse leven van de jongeren, maar de bezoekers krijgen ook inzicht in de school en de interne werking van De Zande. Je kan hun creatieve werk bewonderen,...

Wanneer

  • 25 november '23 (za)
    van 00.00 u

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 0,00 euro)

Locatie

Naam
Bibliotheek Beernem
Adres
C. Marichalstraat 1
Gemeente
8730 Beernem

Info

In deze tentoonstelling krijg je zicht op het dagelijkse leven van de bewoners van Gemeenschapsinstelling De Zande die, ondanks de uitdagingen die ze hebben gekend, werken aan een betere toekomst.

De expo toont momenten uit het dagelijkse leven van de jongeren, maar de bezoekers krijgen ook inzicht in de school en de interne werking van De Zande.

Je kan hun creatieve werk bewonderen, een uiting van hun talenten en veerkracht. Daarnaast wordt er ook een beeld geschetst van het werk van de toegewijde opvoeders, leerkrachten en begeleiders die zich dag in, dag uit inzetten om deze jongeren te ondersteunen en te inspireren.
Alle activiteiten
foto: de zande

Organisatie

Naam
Bibliotheek Beernem