Digidokter: Eerste Hulp bij Computer, Tablet en Smartphone

Iedere derde zaterdag van de maand kun je in de bib terecht bij de Digidokter. Heb je vragen over het gebruik van je computer, je tablet, je smartphone? Over het zoeken op internet, het installeren van apps, het werken met de online catalogus van de bibliotheek, je e-mailprogramma? Maakt niet uit waarover je digitale vraag gaat: hardware, software, inhoud, onze Digidokter Anthony Gesel...

Wanneer

 • 16 maart '24 (za)
  van 10.00 u tot 12.00 u
 • 20 april '24 (za)
  van 10.00 u tot 12.00 u
 • 18 mei '24 (za)
  van 10.00 u tot 12.00 u
 • 15 juni '24 (za)
  van 10.00 u tot 12.00 u

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 0,00 euro)

Locatie

Naam
Bibliotheek Beernem
Adres
C. Marichalstraat 1
Gemeente
8730 Beernem

Info

Iedere derde zaterdag van de maand kun je in de bib terecht bij de Digidokter. Heb je vragen over het gebruik van je computer, je tablet, je smartphone? Over het zoeken op internet, het installeren van apps, het werken met de online catalogus van de bibliotheek, je e-mailprogramma? Maakt niet uit waarover je digitale vraag gaat: hardware, software, inhoud, onze Digidokter Anthony Geselle staat klaar om je te helpen. Let wel: dit is geen repair café voor kapotte computers, tablets of gsm's. Er worden dus geen toestellen hersteld. 


Breng je laptop, tablet of smartphone mee. Breng eventueel ook de inloggegevens van je mailbox, Apple-account of Google-account mee. 


Alle activiteiten