SamenLeesgroep, lezen doe je niet alleen!

Een SamenLeesgroep is een bijzondere leesgroep. In een kleine groep leest begeleider Kathleen Destickere een kortverhaal voor en stopt regelmatig zodat de deelnemers kunnen inpikken op de tekst en het verhaal. Of je kan ook gewoon luisteren. Ondertussen drink je gezellig een kopje koffie of thee. Als afsluiter leest de begeleider een gedicht voor. De SamenLeesgroep is gratis en je ...

Wanneer

  • 13 mei '24 (ma)
    van 14.00 u tot 16.00 u
  • 17 juni '24 (ma)
    van 14.00 u tot 16.00 u

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 0,00 euro)

Locatie

Naam
Bibliotheek Beernem
Adres
C. Marichalstraat 1
Gemeente
8730 Beernem

Contact

Telefoon
050781128
e-mail
bibliotheek@beernem.be

Info

Een SamenLeesgroep is een bijzondere leesgroep. In een kleine groep leest begeleider Kathleen Destickere een kortverhaal voor en stopt regelmatig zodat de deelnemers kunnen inpikken op de tekst en het verhaal. Of je kan ook gewoon luisteren. Ondertussen drink je gezellig een kopje koffie of thee. Als afsluiter leest de begeleider een gedicht voor.


De SamenLeesgroep is gratis en je hoeft op voorhand geen boek te lezen.  


Hou je van mooie verhalen maar kom je niet aan lezen toe, spring dan gewoon eens binnen! Blijf je graag op de hoogte van onze SamenLeessessies? Stuur dan gerust een mailtje naar bibliotheek@beernem.be of kom gewoon eens naar één van de sessies. We komen iedere derde maandag van de maand samen in de leeszaal van de bib. 


Alle activiteiten