SUKR

Meer dan zestig jaar geleden schreef Hugo Claus de klassieker Suiker, een toneelstuk over Vlaamse seizoenarbeiders in Frankrijk. Vandaag schrijft Het Eenzame Westen een verhaal over buitenlandse seizoenarbeiders in West-Vlaanderen. Hard en vuil werk in den vreemde voor weinig geld. Ze laten hun thuis achter en komen hier werken voor een betere thuis, daar, waar ze zelf niet zijn. Sukr is...

Wanneer

  • 16 maart '24 (za)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 21,00 (Reductie - 19,00 euro, ADD - 22,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 4,2 euro)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5, 8730 Beernem
Gemeente
8730 Beernem

Info

Meer dan zestig jaar geleden schreef Hugo Claus de klassieker Suiker, een toneelstuk over Vlaamse seizoenarbeiders in Frankrijk. Vandaag schrijft Het Eenzame Westen een verhaal over buitenlandse seizoenarbeiders in West-Vlaanderen. Hard en vuil werk in den vreemde voor weinig geld. Ze laten hun thuis achter en komen hier werken voor een betere thuis, daar, waar ze zelf niet zijn.
Sukr is een bitterzoet verhaal over de zoektocht naar beter, naar vrijer, naar meer. Over grenzen trekken en over grenzen gaan. Over camaraderie en liefde in tijden van eenzaamheid. Over dromen en vluchten, vervreemden en verveling. De tijd heeft veel verschoven, maar wat is er nu wezenlijk veranderd?

Met: Brajan Bartikowski, Darya Gantura, Tom Ternest, Isabelle Van Hecke en Roland Delannoy
Regie: Tom Dupont
Organisatie: O.C. De Kleine Beer i.s.m. FERM/Landelijke Gilde Beernem
Alle activiteiten