Rond Oedelem-Berg: geleide winterwandeling

Op zondag 5 februari kan je met ons meewandelen rond Oedelem-Berg. De geleide wandeling vangt aan om 14u00 aan huiskamerkroeg Perle d'Ozette, Oudezakstraat 14 te Oedelem (gemeente Beernem). We wandelen over een afstand van ca. 7,2 km langs diverse trage wegen rond en over Oedelem-Berg. Deze activiteit is toegankelijk zowel voor leden als niet-leden van Pasar. Inschrijven kan ter plek...

Wanneer

  • 05 februari '23 (zo)
    van 14.00 u tot 16.00 u

Prijs

€ 1,50 (Kinderen tot 12 jaar - 0,00 euro, Leden - 0,00 euro, Gezinnen niet-lid - 3,00 euro)

Locatie

Naam
Huiskamerkroeg Perle d'Ozette
Adres
Oudezakstraat 14
Gemeente
8730 BEERNEM

Info

Op zondag 5 februari kan je met ons meewandelen rond Oedelem-Berg. De geleide wandeling vangt aan om 14u00 aan huiskamerkroeg Perle d'Ozette, Oudezakstraat 14 te Oedelem (gemeente Beernem). We wandelen over een afstand van ca. 7,2 km langs diverse trage wegen rond en over Oedelem-Berg. Deze activiteit is toegankelijk zowel voor leden als niet-leden van Pasar.
Inschrijven kan ter plekke vanaf 13u40, maar kan ook via e-mail of telefonisch. Meld je zeker aan bij het onthaal in Perle d'Ozette, want elke deelnemer ontvangt een versnapering en is tevens verzekerd (LO).

Je kan ook met ons meewandelen op zondag 12 maart langs nieuwe trage wegen te Hansbeke (Deinze) (9 km) en op zondag 30 april rond het Fort van Beieren (7,5 km) te Brugge-Koolkerke of op dinsdagavond 4 juli in het koppelingsgebied van Langerbrugge (Evergem) voor een tocht van ca. 8,5 km.
Op zondag 18 juni maken we een dagtocht (ca. 60 km) met de fiets tussen Watervliet en natuurpark Waterdunen (Breskens).
Houd onze website in de gaten voor meer informatie:
www.pasar.be/pasarplusmeetjesland
Alle activiteiten