Belfast

Gefilmd in prachtig zwart-wit volgt de film Buddy, een fictieve versie van de jonge Kenneth Branagh, terwijl hij door een landschap van arbeidersstrijd, ingrijpende culturele veranderingen en sektarisch geweld navigeert. Hij droomt van een glamoureuze toekomst die hem ver weg van 'The Troubles' zal brengen en vindt troost bij zijn charismatische ouders en kwieke grootouders. Tussen de da...

Wanneer

  • 22 maart '23 (wo)
    van 20.00 u tot 21.40 u

Prijs

€ 3,00

Locatie

Naam
O.C.De Kleine Beer
Adres
C.Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Gefilmd in prachtig zwart-wit volgt de film Buddy, een fictieve versie van de jonge Kenneth Branagh, terwijl hij door een landschap van arbeidersstrijd, ingrijpende culturele veranderingen en sektarisch geweld navigeert. Hij droomt van een glamoureuze toekomst die hem ver weg van 'The Troubles' zal brengen en vindt troost bij zijn charismatische ouders en kwieke grootouders. Tussen de dagelijkse bezigheden door, raken Buddy's ouders betrokken bij geweld tegen katholieken in Belfast.
Branagh concentreert zich op hoe een jongen en zijn gezin op echte Ierse wijze met de traumatische ervaringen omgaan: met humor, dans en muziek.
Regie: Kenneth Brannagh
Cast: Judy Dencj, Jamie Dornan, Ciarán Hinds, Caitrona Balfe, Jude Hill
UK / 2021
Duur: 1u38
Alle activiteiten
foto: Belfast
Type
Film
Type
Film
Type
Film

Organisatie

Naam
O.C. De Kleine Beer Beernem