Schatten van vlieg in Beernem: geurmysterie in het Plukhof

Vlieg

Help, wat is dat?! Boer Jeroen begrijpt er niets van: er hangt een vreemd geurtje rond de composthoop! Wie heeft er iets opgegooid dat er niet thuishoort? Verbijsterd kijkt hij om zich heen. De geur doet hem aan iets denken... of aan iemand! Voordat boer Jeroen er dieper kan over nadenken, neemt een windvlaag de geur met zich mee. Zoek jij samen met Vlieg naar de dader? Zet je beste speu...

Wanneer

  • 01 juli '22 (vr)
    van 00.00 u

Prijs

Gratis

Locatie

Naam
Plukhof Beernem
Adres
Kasteeldreef 9
Gemeente
8730 Beernem

Info

Help, wat is dat?! Boer Jeroen begrijpt er niets van: er hangt een vreemd geurtje rond de composthoop! Wie heeft er iets opgegooid dat er niet thuishoort? Verbijsterd kijkt hij om zich heen. De geur doet hem aan iets denken... of aan iemand! Voordat boer Jeroen er dieper kan over nadenken, neemt een windvlaag de geur met zich mee. Zoek jij samen met Vlieg naar de dader? Zet je beste speurneus op, volg het geurspoor en ontrafel het geurmysterie!

!!!TIP!!! Kom op zondagmiddag, dan is de gezellige Zomerbarak open van 14u tot 18u. Als je je ingevuld formulier inlevert aan de bar, dan krijg je een waterijsje!

De zoektocht is gratis, in de gezonde buitenlucht en elke dag toegankelijk. Een deelnameformulier vind je op http://trefhof.be/schatvanvlieg/ of aan de Zomerbarak.

Kom je met de wagen? Parkeer dan op het grasplein aan Hoornstraat 18. Volg van daaruit de pijltjes naar de Zomerbarak.
Alle activiteiten