Belpop 80's

Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 6 jaar. Een Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 12 jaar en 3 maanden. Deejay Gust De Coster vond in zijn veelbeluisterde Radio 2 programma 'Vrijaf' de radio niet uit, maar wel de benaming 'Belpop'. We spreken over het begin van de jaren '80, een periode waarin de Belgische rock in de slipstream van de punk en vooral de new wave hoogtij v...

Wanneer

  • 21 januari '22 (vr)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 19,00 (reductie - 17,00 euro)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 6 jaar.
Een Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 12 jaar en 3 maanden.

Deejay Gust De Coster vond in zijn veelbeluisterde Radio 2 programma 'Vrijaf' de radio niet uit, maar wel de benaming 'Belpop'. We spreken over het begin van de jaren '80, een periode waarin de Belgische rock in de slipstream van de punk en vooral de new wave hoogtij vierde.
Vier Belpop-artiesten die nog steeds actief zijn, zullen deze hoogdagen weer tot leven brengen met live-optredens. Twee mannen en twee vrouwen: Marcel Vanthilt (Arbeid Adelt!), Peter Slabbynck (Red Zebra), Jo Lemaire en Elsje Helewaut (Elisa Waut). Elk brengen ze hun beste nummers uit de jaren '80 live en coveren ze ook hits van andere Belpop-artiesten.
Gust De Coster zorgt voor de rustpunten met interviews en straffe verhalen uit de Belpop-periode alsof Vrijaf nooit uit de ether verdwenen is. Foto's, platenhoezen, affiches en tickets uit die tijd zullen het publiek nog meer onderdompelen in de geest van de Belgische muziek van de jaren '80.
Met Gust De Coster, Marcel Vanthilt, Peter Slabbynck, Jo Lemaire, Elisa Waut
Alle activiteiten