Churches

Jasper Steverlinck heeft al lang aangegeven ooit een tournee langs kerken te willen doen en nu is het zo ver. Hij geeft een 25-tal concerten in kerken waarbij hij een mix zal spelen van oud en nieuw werk, en eentje daarvan is in onze Sint-Lambertuskerk in Oedelem. Jasper wordt vergezeld door Valentijn Elsen, zijn soulmate en bovenal een uitmuntend pianist die de kunst verstaat om met ...

Wanneer

  • 24 februari '22 (do)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 30,00 (met reductie - 28,00 euro)

Locatie

Naam
Sint-Lambertuskerk Oedelem
Adres
Oudezakstraat 1
Gemeente
8730 Oedelem (Beernem)

Info

Jasper Steverlinck heeft al lang aangegeven ooit een tournee langs kerken te willen doen en nu is het zo ver.
Hij geeft een 25-tal concerten in kerken waarbij hij een mix zal spelen van oud en nieuw werk, en eentje daarvan is in onze Sint-Lambertuskerk in Oedelem.

Jasper wordt vergezeld door Valentijn Elsen, zijn soulmate en bovenal een uitmuntend pianist die de kunst verstaat om met weinig noten veel te zeggen. Dat Jasper een fenomenaal zanger en songschrijver is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Hij heeft met Night Prayer reuzensprongen vooruit gezet en zoals het een goed artiest betaamt is hij ook altijd op zoek naar vernieuwing zonder daarbij zijn eigen identiteit te verliezen. De aanloop naar een nieuw album is altijd spannend en u kan daarvan getuige zijn van op de eerste rij. De stormloop op kaartjes is nog niet gaan liggen. Ga kijken, en je zal begrijpen waarom.

Jasper Steverlinck is ondertussen een uniek muzikaal fenomeen, met de voorbije jaren zowat 100 uitverkochte concerten en meer dan 60.000 verkochte tickets tijdens zijn laatste Night Prayer tournee van okt'17 tot feb'19 en een succesalbum dat één van de best verkochte was in 2018.
Alle activiteiten