Karski Quartet

Arte Amanti Karski Quartet Dankzij het Arte Amantifestival kunnen we weer internationale artiesten en uitzonderlijk jong talent ontvangen in de kerk van Sint-Joris. Het Karski Quartet wordt internationaal erkend voor zijn passionele vertolkingen van werk gaande van Haydn tot het 21e-eeuwse repertoire en treedt op in een ruime waaier van zalen doorheen Europa. Het kwartet werd opgericht ...

Wanneer

  • 30 april '22 (za)
    van 11.00 u tot 12.00 u

Prijs

€ 15,00 (met reductie - 13,00 euro)

Locatie

Naam
Kerk Sint-Joris
Adres
Kerkstraat 1
Gemeente
8730 Sint-Joris (Beernem)

Info

Arte Amanti
Karski Quartet
Dankzij het Arte Amantifestival kunnen we weer internationale artiesten en uitzonderlijk jong talent ontvangen in de kerk van Sint-Joris. Het Karski Quartet wordt internationaal erkend voor zijn passionele vertolkingen van werk gaande van Haydn tot het 21e-eeuwse repertoire en treedt op in een ruime waaier van zalen doorheen Europa.
Het kwartet werd opgericht door violistes Kaja Nowak en Natalia Kotarba, violist en altviolist Diede Verpoest en celliste Julia Kotarba in 2018. Kort daarna wonnen ze de Eerste Prijs alsook de Speciale Prijs voor de alumni van het Koninklijk Conservatorium van Brussel op de 4e Internationale muziekwedstrijd 'Triomf van de kunst' in Brussel. Ze zijn artiesten in residentie bij de Koningin Elisabeth Muziekkapel.
Jong talent: harpiste Olivia Debrabandere uit Roeselare.
https://www.karskiquartet.com/
Alle activiteiten