Roseanne Reid

Trails Trails, het debuutalbum van de Schotse troubadour Roseanne Reid, kondigde een unieke nieuwe stem binnen het folk-rootsgenre aan. Reid, de oudste dochter van Craig Reid van The Proclaimers, nam haar plaat op in Brooklyn met een topteam, vakkundig samengesteld door Teddy Thompson (ja, zoon van Richard), die het album producete. De nummers van Reid zijn eenvoudig, maar zitten boorde...

Wanneer

  • 14 maart '22 (ma)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 9,00 (met reductie - 7,00 euro)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Trails

Trails, het debuutalbum van de Schotse troubadour Roseanne Reid, kondigde een unieke nieuwe stem binnen het folk-rootsgenre aan. Reid, de oudste dochter van Craig Reid van The Proclaimers, nam haar plaat op in Brooklyn met een topteam, vakkundig samengesteld door Teddy Thompson (ja, zoon van Richard), die het album producete. De nummers van Reid zijn eenvoudig, maar zitten boordevol betekenis. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Americana-legende Steve Earle een grote fan is van haar. Hij wilde zelfs maar al te graag samenwerken, het resultaat is de wondermooie song Sweet Annie.

Ook Jools Holland is betoverd door de schoonheid van haar muziek. Hij nodigde haar meteen uit in zijn BBC-programma voor een interview en livesessie. En nu te ontdekken in onze foyer.
Alle activiteiten