Tengo el Tango

Kwartet 'Tengo El Tango' zingt, strijkt, blaast… ádemt Argentijnse tango. De vier beroepsmuzikanten van het kwartet zijn bezeten door het genre. Even voorstellen… De ruggengraat van het kwartet is de piano. Anke Steenbeke staat in het milieu bekend om haar virtuositeit, smaakvolle en flexibele pianospel en haar stevige begeleiding. Zij is specialiste in het genre. Dan hebben we Ruzana T...

Wanneer

  • 15 november '21 (ma)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 9,00 (met reductie - 7,00 euro)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Kwartet 'Tengo El Tango' zingt, strijkt, blaast… ádemt Argentijnse tango. De vier beroepsmuzikanten van het kwartet zijn bezeten door het genre. Even voorstellen…
De ruggengraat van het kwartet is de piano. Anke Steenbeke staat in het milieu bekend om haar virtuositeit, smaakvolle en flexibele pianospel en haar stevige begeleiding. Zij is specialiste in het genre.
Dan hebben we Ruzana Tsymbalova op viool. Ook zij is gespecialiseerd in dit genre. Haar uitbundige, Russische temperament is duidelijk hoorbaar als zij de solo opneemt!
Zangeres Paola Marquez is vooral bekend als Colombiaanse jazz- en cumbia diva. Haar passie voor de Argentijnse tango mag dan wel minder bekend zijn, toch is die bijna tastbaar als zij het genre vertolkt.
En tenslotte aan de bandoneon Rein De Vos: 'Als ik Argentijnse tango speel, komt het recht uit mijn ziel.' Daarmee is alles gezegd.
Laat u passioneren, raken en ontroeren door de hartstochtelijke vertolkingen van 'Tengo El Tango!'
Alle activiteiten