Mondharmonica voor beginners

Mondharmonica spelen is vrij gemakkelijk en snel te leren. Luc Borms, ervaren lesgever en muzikant, gebruikt een heel praktische methode die succes op korte termijn garandeert. Vanaf het eerste moment gebruik je je instrument. Je speelt in de eerste en tweede positie, het meest gebruikt voor eenvoudige melodieën en voor blues, rock en folk. Natuurlijk word je geen virtuoos in deze korte ...

Wanneer

  • 26 januari '22 (wo)
    van 19.00 u tot 21.00 u

Prijs

€ 68,00

Locatie

Naam
OC De Kleine Beer
Adres
C Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Mondharmonica spelen is vrij gemakkelijk en snel te leren. Luc Borms, ervaren lesgever en muzikant, gebruikt een heel praktische methode die succes op korte termijn garandeert. Vanaf het eerste moment gebruik je je instrument. Je speelt in de eerste en tweede positie, het meest gebruikt voor eenvoudige melodieën en voor blues, rock en folk. Natuurlijk word je geen virtuoos in deze korte periode, maar je leert wel alle noodzakelijke technieken om zelf liedjes te spelen. Je krijgt bovendien voldoende informatie en tips om je muzikale zoektocht zelf verder te zetten.

Praktische info: kennis van muzieknoten of van de mondharmonica is niet nodig. Breng een standaard 10-hole diatonic harmonica in toonaard C mee. Je kan die ook aankopen bij de lesgever op de eerste sessie (ongeveer 35 euro). Een lesboek is in de prijs begrepen. Neem alvast een kijkje op www.mondharmonica.be.

I.s.m. Avansa (regio Brugge)
Alle activiteiten