Aardbeien in januari

RIET Aardbeien In Januari Riet Muylaert (Jackobond) is vanaf nu: RIET. Dat is geen toeval. Haar werk wordt steeds persoonlijker. Meer dan ooit RIET. Terwijl ze succes oogst met projecten zoals "Jackobond zingt Marva", schrijft Riet in haar eentje aan nummers over twijfels en hunkeringen. Liedjes geïnspireerd door een periode in haar leven waarin ze, na een break-up, alleen in de stad, terug in ...

Wanneer

  • 26 september '20 (za)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 11,00 (Basistarief: 11,00 €; reductie: 9,00 €; ADD: 12,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

RIET
Aardbeien In Januari

Riet Muylaert (Jackobond) is vanaf nu: RIET. Dat is geen toeval. Haar werk wordt steeds persoonlijker. Meer dan ooit RIET.
Terwijl ze succes oogst met projecten zoals "Jackobond zingt Marva", schrijft Riet in haar eentje aan nummers over twijfels en hunkeringen. Liedjes geïnspireerd door een periode in haar leven waarin ze, na een break-up, alleen in de stad, terug in het leven springt, veel mensen tegenkomt, en vooral ook zichzelf. Het moet eruit. Het wordt iets moois.
Raf Walschaerts van Kommil Foo, Frank Vander linden van De Mens en Bart Peeters verlenen hun muzikale samenwerking en ze werkt voor het eerst samen met een topproducer, Jo Francken (oa Het Zesde Metaal, Tamino, Zaz, Admiral Freebee, ...). Het resultaat is de soloplaat “Aardbeien In Januari”. RIET. Meer dan ooit. Op haar strafst.

Riet Muylaert – zang, piano
Stefan Wellens – altviool, gitaar, beats, backings

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten