Start to TuinHier: Bodem, grondbewerking, bio- bemesting – basisprincipes plantenvoeding

De laatste jaren is de belangstelling voor tuinieren sterk toegenomen, ook na corona. Van een pot op het terras, vierkante meter bakken tot een kleine tuin met eigen gekweekte groenten, bloemen en/ of fruit. Tuinieren geeft ook een rustmoment in ons druk bestaan. De voordrachten worden gegeven door ervaren lesgevers van Tuinhier en zijn volledig gratis. Men kan ook kiezen om slechts 1 of ...

Wanneer

  • 23 oktober '20 (vr)
    van 19.30 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

De laatste jaren is de belangstelling voor tuinieren sterk toegenomen, ook na corona. Van een pot op het terras, vierkante meter bakken tot een kleine tuin met eigen gekweekte groenten, bloemen en/ of fruit. Tuinieren geeft ook een rustmoment in ons druk bestaan.

De voordrachten worden gegeven door ervaren lesgevers van Tuinhier en zijn volledig gratis. Men kan ook kiezen om slechts 1 of meerdere voordrachten te volgen. Men hoeft geen lid te zijn van één of andere vereniging en ook geen lid te worden. Na iedere voordracht een gratis tombola. Volgende lessen: ? Donderdag 12 november 2020: welke éénjarigen kan ik volgend voorjaar zaaien, kweken, planten? ? Donderdag 10 december 2020: groentenkweek: voorbereiding tot volgend voorjaar.
Alle activiteiten