Digitale zoektocht van Vlieg rond de Bibliotheek - Schatten van Vlieg

Vlieg

Wally, de Gruffalo, Kabouter Korsakov, de boeboeks en nog andere kinderboeken-vrienden zijn uit de bibliotheek ontsnapt. Zoek onze helden in de directe omgeving van de bib en doe allerlei knotsgekke opdrachten om punten te scoren. Kan je goed zoeken? Staan je oren op scherp? Doe je graag eens gek? Dan is deze digitale zoektocht echt iets voor jou! Download de ActionBound-app op je smartphone, ...

Wanneer

  • 01 juli '20 (wo)
    -
    31 augustus '20 (ma)

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

Naam
Bibliotheek Beernem
Adres
C. Marichalstraat 1
Gemeente
8730 Beernem

Contact

Telefoon
050 78 11 28
e-mail
bibliotheek@beernem.be
website
http://beernem.bibliotheek.be

Info

Wally, de Gruffalo, Kabouter Korsakov, de boeboeks en nog andere kinderboeken-vrienden zijn uit de bibliotheek ontsnapt. Zoek onze helden in de directe omgeving van de bib en doe allerlei knotsgekke opdrachten om punten te scoren.
Kan je goed zoeken? Staan je oren op scherp? Doe je graag eens gek? Dan is deze digitale zoektocht echt iets voor jou! Download de ActionBound-app op je smartphone, dan kunnen jong en oud samen van dit spel genieten.
Wat heb je nodig? Een smartphone of tablet/iPad (free Wifi in de bib, spel kan offline gespeeld worden). Indien je geen eigen smartphone/tablet/iPad hebt, kan je een tablet lenen van de bib. (best op voorhand reserveren)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: wally

Organisatie

Naam
Bibliotheek Beernem