Verzamelde onnozelheden uit het potlood van Bert Dombrecht

Tentoonstelling van werk van illustrator Bert Dombrecht. Bert Dombrecht studeerde grafische en digitale vormgeving en ging meteen aan de slag als vormgever in een grafisch bureau. In 2003 gooide hij het roer om en schreef zich in voor de studie Animatiefilm aan het KASK. Tijdens deze studie volgde hij ook het vak Illustratie bij illustrator Carll Cneut. Via deze lessen herontdekte Bert...

Wanneer

  • 02 juni '20 (di)
    van 00.00 u

Locatie

Naam
Bibliotheek Beernem
Adres
C. Marichalstraat 1
Gemeente
8730 Beernem

Info

Tentoonstelling van werk van illustrator Bert Dombrecht.

Bert Dombrecht studeerde grafische en digitale vormgeving en ging meteen aan de slag als vormgever in een grafisch bureau.

In 2003 gooide hij het roer om en schreef zich in voor de studie Animatiefilm aan het KASK. Tijdens deze studie volgde hij ook het vak Illustratie bij illustrator Carll Cneut. Via deze lessen herontdekte Bert zijn passie voor het vertellen en het illustreren.

De korte animatiefilms van Bert Dombrecht stonden reeds in de kijker op verschillende festivals. "The happy life" werd opgemerkt op de One-Minute Belgian Open, Leffinge-Leuren en het Internationaal kortfilmfestival Leuven. "Passe-vite", samen met Ben Verschooris en Korneel Detailleur, werd geselecteerd voor het Internationaal Animatiefilmfestival Annecy en het KROK Internationaal Animatiefilmfestival in Rusland.

In 2007 verscheen zijn eerste prentenboek bij uitgeverij de Eenhoorn: “In het donker”. Zijn boeken werden reeds vertaald in de Scandinavische landen en in Korea. Bert werkt als zelfstandig illustrator, animator en vormgever.
Alle activiteiten
foto: Social discodancing

Organisatie

Naam
Bibliotheek Beernem