THE STARLINGS

The Starlings is de nieuwe band van Tom Dice en Kato Callebaut. De twee singer-songwriters vonden elkaar in de liefde én in de muziek, met een fantastische vibe op het podium als gevolg. Ze brengen popmuziek met een akoestische feel & harmonieën. Met nummers die teruggrijpen naar de hoogtes en laagtes van het leven en de liefde laten ze niemand koud tijdens hun optredens. In 2019 sto...

Wanneer

  • 22 april '21 (do)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 28,00

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Contact

Telefoon
0479/318 455
website
http://www.concertevents.be

Info

Dit evenement is wellicht geannuleerd omwille van preventieve coronamaatregelen
The Starlings is de nieuwe band van Tom Dice en Kato Callebaut. De twee singer-songwriters vonden elkaar in de liefde én in de muziek, met een fantastische vibe op het podium als gevolg.

Ze brengen popmuziek met een akoestische feel & harmonieën. Met nummers die teruggrijpen naar de hoogtes en laagtes van het leven en de liefde laten ze niemand koud tijdens hun optredens.

In 2019 stond The Starlings nog in de startblokken, maar ondertussen zijn ze reeds 3 singles verder en tekenden ze een platendeal met Universal Music. In het najaar van 2019 trokken ze naar Spanje voor een nieuwe opname van het muziekprogramma 'Liefde Voor Muziek'. Het is dus uitkijken naar hun betoverende versies van klassiekers van André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt en Peter Van Laet.

Ondertussen werken ze verder in de studio aan eigen nieuwe songs en repeteren ze met een reeks topmuzikanten.
Alle activiteiten
foto: The Starlings
Type
Concert
Type
Concert
Type
Concert
Type
Concert
Type
Concert
Type
Concert

Organisatie

Naam
Concertevents bvba

Verwante activiteiten