Toon Hermans

Een luchtig, eigentijds, vrolijk programma met muziek, poëzie, verhalen en liedjes rondom de onvergetelijke TOON HERMANS. Een muzikale ontmoeting met de liedjes en grootste hits van Toon. Een voorstelling over harmonie, passie, beleving, herkenning, over liefde, over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet. Toon Hermans was een cabaretier. Hij noemde zichzelf ...

Wanneer

  • 30 september '20 (wo)
    van 00.00 u
  • 01 oktober '20 (do)
    van 00.00 u
  • 01 oktober '20 (do)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 29,00 (Basistarief: 29,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Contact

website
http://www.concertevents.be
Telefoon
0479/318455

Info

Een luchtig, eigentijds, vrolijk programma met muziek, poëzie, verhalen en liedjes rondom de onvergetelijke TOON HERMANS. Een muzikale ontmoeting met de liedjes en grootste hits van Toon. Een voorstelling over harmonie, passie, beleving, herkenning, over liefde, over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet.

Toon Hermans was een cabaretier.
Hij noemde zichzelf clown, meer feestneus dan wijsneus.
Fratsenmaker.

Toon wilde niets liever dan de mensen tussen acht en elf uur hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen de zon. Het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat hij weet, héél diep in zijn hart, dat er al zoveel pijn is in de wereld.

Zoon Maurice Hermans, zanger Marco de Kramer en Math Dirks, zangeressen/actrices Sanne Gloria Verboom en Wendy Hoogendijk, begeleid door pianist Harrie Herfst, volgen Toon vanavond in de tijdlijn van zijn gedachten.

Een voorstelling met blije herinneringen en veel lieve bekende en onbekende Toonliedjes.

Een voorstelling om nooit te vergeten ...

Toon leeft...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten