naar inhoud

Bierdegustatie - Porters en Stouts - Afgelast

Hierbij willen we u op de hoogte brengen dat wij in kader van de getroffen maatregelen i.v.m. het Coronavirus de degustatie Porters en Stouts die voorzien was op dinsdag 28 april verschuiven naar het najaar. Meer info ivm de nieuwe datum volgt spoedig hierover na afloop van de huidige maatregelen in kader van COVID-19. Uw aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht de nieuwe ...

Wanneer

  • 28 april '20 (di)
    van 19.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €)

Locatie

Naam
De Zevende Hemel
Adres
Stationsplein 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Hierbij willen we u op de hoogte brengen dat wij in kader van de getroffen maatregelen i.v.m. het Coronavirus de degustatie Porters en Stouts die voorzien was op dinsdag 28 april verschuiven naar het najaar.
Meer info ivm de nieuwe datum volgt spoedig hierover na afloop van de huidige maatregelen in kader van COVID-19.
Uw aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht de nieuwe datum niet lukken dan betalen wij u op dat moment uw tickets terug.

*********************

Leer het verschil ontdekken tussen een Porter en een Stout. Waar komen ze vandaan? Kom deze mysterieuze en donkere verleiders ontdekken. Laat uw smaakpapillen prikkelen met aantrekkelijke toetsen van koffie, chocolade en gedroogd fruit.

We zitten in een gezellig zaaltje op het eerste verdiep MAAR enkel bereikbaar via een trap.

Kathleen, zythologe en expert in foodpairing van Kate's Bier Advies zorgt voor de samenstelling van onze bierdegustatieavond. Er zijn zo veel verschillende smaken en stijlen in bier, elk met hun eigen verhaal en geschiedenis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten