Bierdegustatie - Abdijen en hun bieren - Afgelast

Deze informatie is niet meer actueel!

Hierbij willen we u op de hoogte brengen dat wij in kader van de getroffen maatregelen i.v.m. het Coronavirus de degustatie Abdijen en hun bieren op dinsdag 26 mei verschuiven naar het najaar. Meer info ivm de nieuwe datum volgt spoedig hierover na afloop van de huidige maatregelen in kader van COVID-19. Uw aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht de nieuwe datum niet ...

Wanneer

  • 26 mei '20 (di)
    van 19.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €)

Locatie

Naam
De Zevende Hemel
Adres
Stationsplein 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Hierbij willen we u op de hoogte brengen dat wij in kader van de getroffen maatregelen i.v.m. het Coronavirus de degustatie Abdijen en hun bieren op dinsdag 26 mei verschuiven naar het najaar.
Meer info ivm de nieuwe datum volgt spoedig hierover na afloop van de huidige maatregelen in kader van COVID-19.
Uw aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht de nieuwe datum niet lukken dan betalen wij u op dat moment uw tickets terug.

*******************************

Abdijbieren zijn een typisch Belgisch fenomeen en tijdens de degustatie gaan we op ontdekking bij abdijen waar ze nog zelf brouwen of terug gaan beginnen brouwen dankzij de bouw van micro- en crafbrouwerijen en we laten u ook de niet-erkende abdijbieren ontdekken.

We zitten in een gezellig zaaltje op het eerste verdiep MAAR enkel bereikbaar via een trap.

Peter Vandecaveye, biersommelier en oprichter van Vlaamse Brouwers stelde deze avond samen met aandacht voor het verhaal achter de brouwerij.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Bierdegustatie - Abijen en hun bieren

Organisatie

Naam
Vlaamse Brouwers