naar inhoud

Bierdegustatie - Strips en Bier - Afgelast

Hierbij willen we u op de hoogte brengen dat wij genoodzaakt zijn door de getroffen maatregelen i.v.m. het Coronavirus om de degustatie Strips en Bier dat voorzien was op dinsdag 31 maart te verplaatsen naar een nieuwe datum in het najaar 2020. Meer info volgt spoedig hierover na afloop van de huidige maatregelen in kader van COVID-19. Uw aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe ...

Wanneer

  • 31 maart '20 (di)
    van 19.30 u tot 22.00 u

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €)

Locatie

Naam
De Zevende Hemel
Adres
Stationsplein 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Hierbij willen we u op de hoogte brengen dat wij genoodzaakt zijn door de getroffen maatregelen i.v.m. het Coronavirus om de degustatie Strips en Bier dat voorzien was op dinsdag 31 maart te verplaatsen naar een nieuwe datum in het najaar 2020.
Meer info volgt spoedig hierover na afloop van de huidige maatregelen in kader van COVID-19.
Uw aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht de nieuwe datum niet lukken dan betalen wij u op dat moment uw tickets terug.

*****************
De stripfiguur 'Katelijne van Brugge' laat u 6 bieren proeven, telkens met de nodige uitleg, die iets te maken heb met strips. Dit kan door een mooi etiket zijn, een etiket getekend door een striptekenaar, een bier genoemd naar een stripreeks…een ware ontdekkingstocht dus.

We zitten in een gezellig zaaltje op het eerste verdiep MAAR enkel bereikbaar via een trap.

Kathleen en expert in foodpairing van Kate's Bier Advies zorgt voor de samenstelling van onze bierdegustatieavonden. Er zijn zo veel verschillende smaken en stijlen in bier, elk met hun eigen verhaal en geschiedenis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten