naar inhoud

Starten smartphone of tablet (Android)

Deze informatie is niet meer actueel!

Hoe zoek ik informatie op het internet? Een mail sturen, hoe doe ik dat? Hoe werk ik veilig op mijn toestel? Een account, wat is dat? Hoe bewaar ik mijn documenten en foto's? Zijn dit vragen die je je weleens stelt? Dan is deze cursus ideaal voor jou. Als absolute beginner, krijg je uitleg, stap voor stap, op jouw tempo. Je kan een tablet van de school gebruiken. Je mag ook je eigen toestel ...

Wanneer

  • 20 februari '20 (do)
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

Naam
Bibliotheek Beernem
Adres
C. Marichalstraat 1
Gemeente
8730 Beernem

Contact

Telefoon
050 78 11 28

Info

Hoe zoek ik informatie op het internet? Een mail sturen, hoe doe ik dat? Hoe werk ik veilig op mijn toestel? Een account, wat is dat? Hoe bewaar ik mijn documenten en foto's? Zijn dit vragen die je je weleens stelt? Dan is deze cursus ideaal voor jou. Als absolute beginner, krijg je uitleg, stap voor stap, op jouw tempo.
Je kan een tablet van de school gebruiken. Je mag ook je eigen toestel meebrengen. Deze cursus is bedoeld voor kortgeschoolde volwassenen zonder voorkennis computer. Belangrijk: je inschrijven betekent dat je je kandidaat stelt om aan de cursus deel te nemen. Na je inschrijving volgt een intake-gesprek om uit te maken of je effectief kan deelnemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten