Nationale Streekzoektocht Landelijke Gilden

De Nationale Streekzoektocht van Landelijke Gilden trekt in 2020 naar West-Vlaanderen. Starten doe je aan het PC Sint-Amandus in Beernem. Je kan kiezen uit een autozoektocht van 36 km, een fietszoektocht van 38 km of een kinderzoektocht van 11 km. div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } div.Reservatie { margin-top: 15px; } div.Uitnodiging { margin-top: 15px; } ...

Wanneer

 • 01 juli '20 (wo)
  -
  30 september '20 (wo)
  maandag
  van 09u. tot 18u.
  dinsdag
  van 09u. tot 18u.
  woensdag
  van 09u. tot 18u.
  donderdag
  van 09u. tot 18u.
  vrijdag
  van 09u. tot 18u.
  zaterdag
  van 09u. tot 18u.
  zondag
  van 09u. tot 18u.

Locatie

Naam
PC Sint-Amandus
Adres
REIGERLOSTRAAT 10
Gemeente
8730 Beernem

Info

De Nationale Streekzoektocht van Landelijke Gilden trekt in 2020 naar West-Vlaanderen. Starten doe je aan het PC Sint-Amandus in Beernem. Je kan kiezen uit een autozoektocht van 36 km, een fietszoektocht van 38 km of een kinderzoektocht van 11 km.

Welkom in Landschapspark Bulskampveld
Mis geen enkel stukje
!

Van 1 juli tot 30 september 2020 trekt de Nationale Streekzoektocht van Landelijke Gilden doorheen het bosrijkste gebied van West-Vlaanderen. De startplaats ligt in Beernem. Van daaruit verkennen we ook de gemeenten Oostkamp, Wingene en Ruiselede en Landschapspark Bulskampveld.
In deze regio werden de onvruchtbare, woeste gronden uit het verleden ontgonnen voor landbouw en de minder vruchtbare werden bebost. De regio werd een aantrekkelijke plek voor de rijke bourgeoisie om er hun buitenverblijven te bouwen. Zo werd het gebied een typisch landschap van bossen, kastelen en dreven. Kom het ontdekken met de wagen, maar bij voorkeur met de fiets. Ook voor jonge gezinnen is een aangepast parcours voorzien, met eveneens een aantrekkelijke prijzenpot.
Meer informatie: streekzoektocht.be
Vertrek: PC Sint-Amandus, Beernem
Alle activiteiten
foto:

Organisatie

Naam
Bondsraad en Nationale Raad Nationaal Bestuur Landelijke Gilden