naar inhoud

Nic Balthazar - Klimaatbetoog live

Deze informatie is niet meer actueel!

De klimaat crisis. Zonder twijfel de grootste ramp die de mensheid ooit heeft bedreigd. Toch leek de wereld er niet van wakker te liggen. Tot jongeren eindelijk de wekker lieten afgaan. In deze interactieve lezing probeert film- en televisiemaker en klimaatactivist Nic Balthazar uit te leggen waarom hij zich al zo veel jaren zoveel zorgen maakt, wat het ware gevaar is van de ...

Wanneer

  • 11 oktober '19 (vr)
    van 20.00 u tot 23.00 u

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; Reductie: 5,00 €; Deur: 8,00 €)

Locatie

Naam
OC De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5, 8730 Beernem
Gemeente
8730 Beernem

Info

De klimaat crisis. Zonder twijfel de grootste ramp die de mensheid ooit heeft bedreigd. Toch leek de wereld er niet van wakker te liggen. Tot jongeren eindelijk de wekker lieten afgaan.
In deze interactieve lezing probeert film- en televisiemaker en klimaatactivist Nic Balthazar uit te leggen waarom hij zich al zo veel jaren zoveel zorgen maakt, wat het ware gevaar is van de klimaatverandering, en waarom de oplossingen veel hoopvoller, aangenamer en haalbaarder zijn dan het vaak wordt voorgesteld.
De lezing is de uitgebreide en interactieve versie van het CANVAS-programma 'KLIMAATBETOOG' met dus een hoop filmpjes en beeldmateriaal, en aantal gezaghebbende stemmen. Op het eind wordt er gezongen voor het klimaat natuurlijk! Do it now!

Nic Balthazar breekt een lans voor een andere manier van denken, van ondernemen, van werken en van leven. Durven veranderen dus. Ook om de klimaatverandering te veranderen.
Een boodschap van doortastend alarm dus, maar ook een boodschap van hoop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten