naar inhoud

Te Gek Bijzondere ontwikkelingen

Deze informatie is niet meer actueel!

Op 10 oktober 2019 houdt de muziektoernee van Te Gek!? halt in PC Sint-Amandus. Te Gek!?, een initiatief van het Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Annendael in Diest, tracht al jaren psychische problemen in Vlaanderen bespreekbaar te maken en te komen tot een correcte kijk ten aanzien van mensen met geestelijke gezondheidsproblemen. Het optreden gaat door in de Feestzaal van het PC Sint-Amandus en ...

Wanneer

  • 10 oktober '19 (do)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; Aan de deur: 15,00 €)

Locatie

Naam
PC Sint-Amandus
Adres
REIGERLOSTRAAT 10
Gemeente
8730 Beernem

Contact

website
http://www.amandus.be
Telefoon
050 79 95 46
e-mail
sint.amandus@fracarita.org

Info

Op 10 oktober 2019 houdt de muziektoernee van Te Gek!? halt in PC Sint-Amandus.

Te Gek!?, een initiatief van het Psychiatrisch Ziekenhuis Sint-Annendael in Diest, tracht al jaren psychische problemen in Vlaanderen bespreekbaar te maken en te komen tot een correcte kijk ten aanzien van mensen met geestelijke gezondheidsproblemen.

Het optreden gaat door in de Feestzaal van het PC Sint-Amandus en start om 20 uur. De voorstelling duurt ongeveer tot 21.30 u. (zonder pauze). De deuren en de bar zijn open vanaf 19 u. Ook na de voorstelling kan je gezellig napraten bij een drankje.
De voorstelling draagt de titel 'Bijzondere Ontwikkelingen'
Sven Unik-ID kreeg in zijn jonge leven af te rekenen met twee psychoses. Met vallen en opstaan heeft hij zijn waanzin leren beheersen door die vorm te geven in kunstinstallaties en performances. Rick sleet zijn jeugd in de grauwe werkelijkheid van een katholiek jongensinternaat. De nauwelijks te stillen honger naar onafhankelijkheid die hij daar heeft opgedaan, weerklinkt in veel van zijn werk. In bijzondere ontwikkelingen gaan ze samen op zoek naar het verhaal tussen 'gekte' en creativiteit en naar het inspirerende verschil tussen 'normaal' en iets minder 'normaal'. Het is tegelijk een viering van de weerbaarheid van de menselijke geest.

Wil je erbij zijn? Reserveer je plaats in de zaal door betaling van 10 € in voorverkoop (15 € ADD).
Betalen kan aan de receptie van PC Sint-Amandus of door overschrijving op het rekeningnummer PC Sint-Amandus - BE82 4726 0000 2168 - KREDBEBB met volgende mededeling “TE GEK – 10/10/2018 – NAAM – aantal zitplaatsen”.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten