naar inhoud

Afterwork speeddate voor singles: editie 25-35j

Deze informatie is niet meer actueel!

Ben je ook te drukbezet om nog nieuwe mensen te leren kennen? Of heb je de indruk dat online daten vaak tijdverspilling is? Kom genieten van een heerlijke zomeravond op een unieke locatie. Je ontmoet singles die net als jou open staan voor een leuk gesprek en het avontuur durven aangaan. Bovendien ben je door de supermatch zeker dat wij 1 unieke match voor je selecteren. Bij Hey You Events ...

Wanneer

  • 23 augustus '19 (vr)
    van 20.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 15,00 (Basistarief: 15,00 €; Late beslissers: 18,00 €)

Locatie

Naam
Di Coylde
Adres
Sint-Jorisstraat 82
Gemeente
8730 Beernem

Info

Ben je ook te drukbezet om nog nieuwe mensen te leren kennen? Of heb je de indruk dat online daten vaak tijdverspilling is?

Kom genieten van een heerlijke zomeravond op een unieke locatie. Je ontmoet singles die net als jou open staan voor een leuk gesprek en het avontuur durven aangaan. Bovendien ben je door de supermatch zeker dat wij 1 unieke match voor je selecteren.

Bij Hey You Events streven we naar een persoonlijke en stijlvolle aanpak waar iedereen welkom is. We verwelkomen je steeds persoonlijk en leggen kort het verloop van de avond uit. Zo kan je onbezorgd genieten en volledig jezelf zijn.

Het landgoed Di Coylde is vlot bereikbaar vanaf zowel Brugge als Gent en beschikt over een ruime parking. Geen enkel excuus dus om niet tot bij je gesprekspartners te geraken! We voorzien voldoende leuke plekjes, zowel binnen als buiten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: De locatie

Organisatie

Naam
Hey You Events