naar inhoud

De Notenkraker

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg

Clara krijgt dit jaar van oom Drosselmeyer een houten soldaat die noten kraakt als kerstcadeau. Om middernacht komt de Notenkraker tot leven. Ze bevinden zich plots middenin een gevecht tussen peperkoeken soldaten en het leger van de Muizenkoning. Wanneer ze die verslaan verandert de Notenkraker in een prins. Samen trekken ze naar Snoepland en beleven ze de tijd van hun leven. Ze ontmoeten de ...

Wanneer

  • 22 december '19 (zo)
    van 16.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; VVK met reductie: 5,00 €; ADD: 8,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Clara krijgt dit jaar van oom Drosselmeyer een houten soldaat die noten kraakt als kerstcadeau. Om middernacht komt de Notenkraker tot leven. Ze bevinden zich plots middenin een gevecht tussen peperkoeken soldaten en het leger van de Muizenkoning. Wanneer ze die verslaan verandert de Notenkraker in een prins. Samen trekken ze naar Snoepland en beleven ze de tijd van hun leven. Ze ontmoeten de Suikerfee die hen trakteert en nog zoveel meer.
Katrijn Govaert (bekend van haar hoofdrol in Zaak De Zutter) deelt haar passie voor “schone vertellingen” en de prachtige muziek van Tchaikowsky in een voorstelling vol kerstmagie voor kinderen vanaf 6 jaar en hun familie.

Katrijn Govaert – verteller / Nathalie Bosch – dwarsfluit / Sofie Hugo – klarinet

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten