Guy Davis

Deze informatie is niet meer actueel!

Met zijn nominatie voor de Grammy Awards 2018 bewees de Amerikaanse Guy Davis dat hij dé huidige internationale ambassadeur van akoestische bluesmuziek is. Al jarenlang draagt hij zijn liefde voor de blues uit over de vier continenten. Hij bracht meer dan tien veel geprezen albums uit in de VS en werkte onder meer samen met folk-, gospel-, pop-, en blueslegendes als Pete Seeger, Dr. John, Taj ...

Wanneer

  • 11 november '19 (ma)
    van 20.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 11,00 (Basistarief: 11,00 €; VVK met reductie: 9,00 €; ADD: 13,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Met zijn nominatie voor de Grammy Awards 2018 bewees de Amerikaanse Guy Davis dat hij dé huidige internationale ambassadeur van akoestische bluesmuziek is. Al jarenlang draagt hij zijn liefde voor de blues uit over de vier continenten. Hij bracht meer dan tien veel geprezen albums uit in de VS en werkte onder meer samen met folk-, gospel-, pop-, en blueslegendes als Pete Seeger, Dr. John, Taj Mahal, Blind Boys of Alabama en Bonnie Raitt.
Davis' meest recente plaat een ode aan het legendarische duo Sonny Terry en Brownie McGhee, maakte met Italiaanse mondharmonicavirtuoos Fabrizio Poggi. En net als Sonny en Brownie is Guy Davis op weg om zich onsterfelijk te maken in de country blues.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten