naar inhoud

Beautiful Boy

Deze informatie is niet meer actueel!

In zijn Hollywood-debuut schetst Gentenaar Felix van Groeningen op indringende wijze het verhaal van een familie die getormenteerd wordt door hun drugsverslaafde zoon. Vader David Sheff staat machteloos. Zoon Nic kampt met een hardnekkige methamfetamineverslaving en heeft moeite zich te bevrijden uit de vicieuze cirkel van terugval en herstel. Als hij dan toch een ontwenningskuur gaat volgen ...

Wanneer

  • 09 oktober '19 (wo)
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

€ 3,00 (Basistarief: 3,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

In zijn Hollywood-debuut schetst Gentenaar Felix van Groeningen op indringende wijze het verhaal van een familie die getormenteerd wordt door hun drugsverslaafde zoon.
Vader David Sheff staat machteloos. Zoon Nic kampt met een hardnekkige methamfetamineverslaving en heeft moeite zich te bevrijden uit de vicieuze cirkel van terugval en herstel. Als hij dan toch een ontwenningskuur gaat volgen komt Lauren, ook een drugsverslaafde, op zijn pad. Samen zetten ze de eerste stappen richting herstel, maar een zoveelste terugval ligt op de loer voor het verliefde tweetal.

De film is gebaseerd op de twee bestsellers die New York Times-journalist David Sheff en zijn zoon Nic over Nics verslavingsperiode schreven.

Regie: Felix Van Groeningen
Cast: Steve Carell, Timothée Chalamet, Maura Tierney
Verenigde Staten, 2018

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten