naar inhoud

AFGELAST: Dikkie Dik en ik

Deze informatie is niet meer actueel!
Vlieg

Hoe is het om … Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen op gekke plekken, of juist druk over de toetsen van de piano rent. Als je danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna te dromen van alle spannende avonturen die je meemaakt. In 'Dikkie Dik & Ik' kan het allemaal. Want het is ...

Wanneer

  • 21 maart '20 (za)
    van 16.00 u tot 16.50 u

Prijs

€ 7,00 (Basistarief: 7,00 €; VVK met korting: 5,00 €; ADD: 8,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Hoe is het om … Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen op gekke plekken, of juist druk over de toetsen van de piano rent. Als je danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna te dromen van alle spannende avonturen die je meemaakt. In 'Dikkie Dik & Ik' kan het allemaal. Want het is feest! De oranje kater is jarig.
We vieren 25 jaar Dikkie Dik met een unieke theaterervaring over de avonturen van de beroemdste kat van de Lage Landen. Voor de allerkleinsten onder ons en hun familie, die vast ook al opgroeide met de avonturen van Dikkie Dik.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten