Dag in 't Park 2019

Deze informatie is niet meer actueel!

Het is weer zover, Dag in't Park komt terug!! Dag in 't Park is hét zomerevenement voor jong en oud en gaat dit jaar door op zaterdag 13 juli van 13 tot 21 uur in het Bargepark. Op het programma staat alweer een fijne namiddag. Het mooie weer is al besteld bij het KMI, enkel nog uw aanwezigheid tilt ons evenement naar een hoger niveau. We voorzien animatie zodat jong en oud zich kunnen ...

Wanneer

  • 13 juli '19 (za)
    van 13.00 u tot 21.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

Naam
Bargepark
Adres
Bargelaan 12
Gemeente
8730 Beernem

Info

Het is weer zover, Dag in't Park komt terug!!

Dag in 't Park is hét zomerevenement voor jong en oud en gaat dit jaar door op zaterdag 13 juli van 13 tot 21 uur in het Bargepark.

Op het programma staat alweer een fijne namiddag. Het mooie weer is al besteld bij het KMI, enkel nog uw aanwezigheid tilt ons evenement naar een hoger niveau.

We voorzien animatie zodat jong en oud zich kunnen amuseren.
Bij deze intense activiteiten kun je heerlijk genieten van een frisse, exotische cocktail, een biertje of andere dranken aan democratische prijzen. Onze resident-DJ's zorgen de hele dag voor de zomerse muzikale vibes.

Rond 18 uur drijven we de temperatuur nog wat op door de BBQ aan te steken.
Be advised: wij zorgen voor voldoende barbecuestellen, u voorziet uzelf van vlees (en indien gewenst ook groentjes), bord en bestek. Mits een verliefde blik bakken de chefs van de Jeugdraad uw worstje bruin.

De toegang is gratis. BE THERE!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Dag in 't Park 2019

Organisatie

Naam
Jeugdraad Beernem