C A P P A E R T "Warrior of the Good", Concert in the Dark

Deze informatie is niet meer actueel!

Blind Vertrouwen Maak kennis met een bijzondere concert waar CAPPAERT hun nieuwe album 'Warrior of the Good' graag aan u voorstelt ... helemaal ... in ... het ... donker. Donker? Ja, de concertzaal is compleet duister, zwart. Er is niks, maar dan ook niks te zien. Gelukkig wel te horen en dat maakt deze concertreeks net zo bijzonder. Als visuele prikkels wegvallen en je enkel kunt terugvallen ...

Wanneer

  • 21 oktober '18 (zo)
    van 20.00 u tot 22.15 u

Prijs

€ 30,00 (Basistarief: 30,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Contact

e-mail
xinix@lichtenliefde.be
website
http://www.cappaertmusic.com
e-mail
info@cappaertmusic.com
Telefoon
050 40 60 15

Info

Blind Vertrouwen
Maak kennis met een bijzondere concert waar CAPPAERT hun nieuwe album 'Warrior of the Good' graag aan u voorstelt ... helemaal ... in ... het ... donker.
Donker? Ja, de concertzaal is compleet duister, zwart. Er is niks, maar dan ook niks te zien. Gelukkig wel te horen en dat maakt deze concertreeks net zo bijzonder.
Als visuele prikkels wegvallen en je enkel kunt terugvallen op je tastzin, geuren en geluiden, word je kwetsbaar en keer je je meer naar binnen. Dat kan wel confronterend zijn. Het is een uitdaging om jezelf over te geven aan die duisternis, de luiken voor je venster-blik op de wereld te sluiten en het onbekende te betreden ... Een team van blinde en slechtziende mensen maakt dit logistiek mogelijk (Blindenzorg Licht en Liefde). Door de kieren sijpelt na een tijdje het licht binnen op het podium ...
Niet alleen u, maar ook de zussen CAPPAERT en hun muzikanten worden blootgesteld aan de uitdagingen die duisternis met zich meebrengt. Hun album voorstelling wordt er dus eentje op blind vertrouwen.
Een concert waar ook de ongepolijste en onvoorziene onvolmaaktheden als gasten mogen vertoeven op het podium. Geniet met de ogen dicht van de songs, geschreven door Annelies Cappaert (tekst & muziek).
Met:
Met: Steve Willaert (piano, harpejji, accordeon) – Wouter Berlaen (contrabas) – Bert Verschueren (elektrische en akoestische gitaren) – Pim Dros (drums & percussie) – Sarah Cappaert (zang) – Annelies Cappaert (zang/songwriting)
Onze blinde en slechtziende gastheren/gastvrouwen:
Chris, Christa, Danny, Dieter, Francine, Jan, Le´ticia, Ludwig, Martine, Nick, Noe¨l, Rita, ....
www.cappaertmusic.com // www.facebook.com/cappaertmusic
info@cappaertmusic.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten