naar inhoud

The Shape of Water

Deze informatie is niet meer actueel!
Amerika circa 1962, ten tijde van de Koude Oorlog. In het verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkt, zit de doofstomme Elisa gevangen in een leven van eenzaamheid en isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en haar collega Zelda een geheim experiment ontdekken. De Amerikaanse overheid bestudeert een amfibisch wezen, de laatste in zijn soort, om eventueel te ...

Wanneer

  • 16 januari ’19 (wo)
    van 13.00 u tot 22.10 u

Prijs

€ 3,00 (Basistarief: 3,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Contact

Telefoon
050 79 99 08
website
http://www.beernem.be/tickets

Info

Amerika circa 1962, ten tijde van de Koude Oorlog. In het verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkt, zit de doofstomme Elisa gevangen in een leven van eenzaamheid en isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en haar collega Zelda een geheim experiment ontdekken. De Amerikaanse overheid bestudeert een amfibisch wezen, de laatste in zijn soort, om eventueel te worden ingezet in het leger of in de ruimtevaart. Elisa wil het wezen helpen ontsnappen uit het laboratorium.
The Shape of Water won de Gouden Leeuw tijdens het filmfestival van Venetië en ging met maar liefst 4 Oscars (beste film, beste regie, beste muziek én beste decors) aan de haal!

Regie: Guillermo del Toro
Cast: Sally Hawkins,Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones, Michael Stuhlbarg
Verenigde Staten, 2017

Organisatie: O.C. De Kleine Beer i.s.m. CrAs

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: The Shape Of Water
Type
Film

Organisatie

Naam
O.C. De Kleine Beer