naar inhoud

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Deze informatie is niet meer actueel!
Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp. Die zijn gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby. Wanneer politieagent Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor ...

Wanneer

  • 06 februari ’19 (wo)
    van 20.00 u tot 21.55 u

Prijs

€ 3,00 (Basistarief: 3,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Contact

Telefoon
050 79 99 08
website
http://www.beernem.be/tickets

Info

Nadat er maanden voorbijgaan zonder dat er een dader wordt gevonden in de moordzaak van haar dochter, neemt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat drie controversiële boodschappen op reclameborden plaatsen langs de weg richting haar dorp. Die zijn gericht aan het gerespecteerde politiehoofd, William Willoughby. Wanneer politieagent Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld zich ermee bemoeid, wordt de strijd tussen Mildred en Ebbing's ordehandhaving alleen maar heftiger.
Bekroond met Oscars voor beste vrouwelijke hoofdrol en mannelijke bijrol. Winnaar in de categorie 'Beste Scenario' tijdens het filmfestival van Venetië.

Regie: Martin McDonagh
Cast: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell
Verenigde Staten, 2017

Organisatie: O.C. De Kleine Beer i.s.m. CrAs

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: 3 Billboards Outside Ebbing, Missouri
Type
Film

Organisatie

Naam
O.C. De Kleine Beer