naar inhoud

Patser

Vier vrienden op 't Kiel dromen ervan om te leven als een echte patser: snel rijk worden en leven zoals in een videoclip vanTony Montana in "Scarface". Living the good life met snelle patserbakken, dikke villa's, knappe vrouwen, veel bling bling en... respect. Maar ze steken hun neus iets te diep in de drugswereld en ontketenen een oorlog van Antwerpen tot Amsterdam en Columbia. De derde ...

Wanneer

  • 13 maart ’19 (wo)
    van 20.00 u tot 22.05 u

Prijs

€ 3,00 (Basistarief: 3,00 €)

Locatie

Naam
o.c. de kleine beer
Adres
PARKSTRAAT
Gemeente
8730 Beernem

Contact

website
http://www.beernem.be/tickets
Telefoon
050 79 99 08

Info

Vier vrienden op 't Kiel dromen ervan om te leven als een echte patser: snel rijk worden en leven zoals in een videoclip vanTony Montana in "Scarface". Living the good life met snelle patserbakken, dikke villa's, knappe vrouwen, veel bling bling en... respect. Maar ze steken hun neus iets te diep in de drugswereld en ontketenen een oorlog van Antwerpen tot Amsterdam en Columbia.
De derde langspeler van Vlaanderens bekendste regieduo Adil El-Arbi en Billal Fallah, speelt zich opnieuw af op straat, dit keer niet in Brussel maar in Antwerpen. Hoewel ook deze film de nodige portie actie en geweld kent, is 'Patser' overgoten met een dikke saus (foute) humor.

Regie: Adil El Arbi & Bilall Fallah
Cast: Matteo Simoni, Nora Gharib, Nabil Mallat, Saïd Boumazoughe, Junes Lazaar e.a.
België, 2017

Organisatie: O.C. De Kleine Beer i.s.m. CrAs

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten