naar inhoud

Ukelele voor beginners

Deze informatie is niet meer actueel!

Vaak wordt een ukelele een beetje lacherig afgedaan als 'klein gitaarke'. Onterecht! Ja, een ukelele is klein en schattig. Maar het is een heel karakteristiek instrument met veel muzikale mogelijkheden. En met enkele akkoorden kan je er heel snel een hoop leuke liedjes mee spelen! Je duikt samen met Bart Merlevede in een breed repertoire van kinderliedjes, Beatles, Eagles en hedendaagse ...

Wanneer

 • 07 november '18 (wo)
  -
  05 december '19 (do)
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 19.30u. tot 22u.
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Prijs

€ 65,00 (Basistarief: 65,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Contact

Telefoon
050 79 99 08
website
http://www.beernem.be/tickets

Info

Vaak wordt een ukelele een beetje lacherig afgedaan als 'klein gitaarke'. Onterecht! Ja, een ukelele is klein en schattig. Maar het is een heel karakteristiek instrument met veel muzikale mogelijkheden. En met enkele akkoorden kan je er heel snel een hoop leuke liedjes mee spelen! Je duikt samen met Bart Merlevede in een breed repertoire van kinderliedjes, Beatles, Eagles en hedendaagse liedjes. Na deze reeks ben je vertrokken en neem je je kleine gitaar overal mee naartoe.
Praktische info: Geen muzikale voorkennis nodig. Breng een sopraan ukelele met GCEA stemming mee. Je kan die aanschaffen in muziekwinkels of via webshops. Wie wil, kan een exemplaar met tasje kopen via de lesgever (50 euro). Graag bij inschrijving doorgeven!

Locatie: O.C. De Kleine Beer

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten