naar inhoud

Natuurlijke cosmetica

Deze informatie is niet meer actueel!
Heb je ook graag een gezonde, gladde en mooie huid? Rita Gesquière, herboriste, helpt je hierbij. Je maakt in deze workshop een voedende huidcrème, een voetengel, een massageolie en zelfs een parfum. Je gebruikt uitsluitend natuurlijke producten en etherische oliën. Voor je producten kan je kiezen uit een gamma aan geuren zodat ze perfect bij jou passen! De lesgeefster geeft je heel wat ...

Wanneer

  • 06 december ’18 (do)
    van 13.30 u tot 16.00 u

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Contact

website
http://www.beernem.be/tickets
Telefoon
050 79 99 08

Info

Heb je ook graag een gezonde, gladde en mooie huid? Rita Gesquière, herboriste, helpt je hierbij. Je maakt in deze workshop een voedende huidcrème, een voetengel, een massageolie en zelfs een parfum. Je gebruikt uitsluitend natuurlijke producten en etherische oliën. Voor je producten kan je kiezen uit een gamma aan geuren zodat ze perfect bij jou passen! De lesgeefster geeft je heel wat informatie over de gebruikte ingrediënten en je krijgt alle recepten mee naar huis.

Praktische info: Alle producten en verpakkingen zijn in de prijs begrepen. In de pauze word je getrakteerd op een kruidenkoek en een thee.

Locatie: O.C. De Kleine

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten