naar inhoud

Koestergoed

Deze informatie is niet meer actueel!
Elles De Koe / Jonas Maes Het is stilaan een traditie. De exporuimte van het Schepenhuys wordt de hele zomer ingepalmd door jonge kunstenaars die in onze gemeente wonen of er hun roots hebben. Maak kennis met Elles De Koe en Jonas Maes. Elles is modeontwerper, gek op textiel en heeft een winkel in Mechelen. Jonas is edelsmid en ontwerpt unieke juwelen in zijn winkel en atelier in Brugge. Elles ...

Wanneer

  • 08 juli ’18 (zo)
    -
    02 september ’18 (zo)

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Locatie

Naam
Het Schepenhuys
Adres
Markt 1
Gemeente
8730 Oedelem (Beernem)

Info

Elles De Koe / Jonas Maes

Het is stilaan een traditie. De exporuimte van het Schepenhuys wordt de hele zomer ingepalmd door jonge kunstenaars die in onze gemeente wonen of er hun roots hebben. Maak kennis met Elles De Koe en Jonas Maes. Elles is modeontwerper, gek op textiel en heeft een winkel in Mechelen. Jonas is edelsmid en ontwerpt unieke juwelen in zijn winkel en atelier in Brugge. Elles is opgegroeid in Oedelem en Jonas woont er.

Ze exposeren beiden hun eigen werk, maar inspireerden ook elkaar om samen te werken rond 'Koestergoed'. Gekoesterd textiel krijgt een tweede leven onder de creatieve handen van Elles en Jonas creëert kunstwerkjes in edelmetaal waarin dezelfde stoffenpatronen verwerkt worden. Kom ze deze zomer ontdekken in het Schepenhuys.

Gratis toegang
Locatie
Het Schepenhuys
Openingsuren
Elke werkdag 10u-12u en 13u30 tot 16u30
Dinsdag: tot 18u30
Zaterdag, zon- en feestdagen: 10u-15u

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: koestergoed

Organisatie

Naam
Cultuurdienst Beernem