naar inhoud

Efficiënt werken met Word

Deze informatie is niet meer actueel!
Velen denken dat ze in Word kunnen werken doordat ze de tekst vet kunnen zetten, een lettertype veranderen,... Maar Word is zo veel meer en er zijn zo veel mensen die eindeloos tijd verliezen in dit prachtige programma. Deze cursus is er echt op gericht om een grote tekst zeer snel tot een mooi resultaat om te vormen, zonder daar eindeloos veel tijd in te moeten steken om vaak maar een pover ...

Wanneer

 • 22 november ’18 (do)
  van 14.00 u tot 17.00 u
 • 29 november ’18 (do)
  van 14.00 u tot 17.00 u
 • 06 december ’18 (do)
  van 14.00 u tot 17.00 u
 • 13 december ’18 (do)
  van 14.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 160,00 (Basistarief: 160,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Velen denken dat ze in Word kunnen werken doordat ze de tekst vet kunnen zetten, een lettertype veranderen,... Maar Word is zo veel meer en er zijn zo veel mensen die eindeloos tijd verliezen in dit prachtige programma.

Deze cursus is er echt op gericht om een grote tekst zeer snel tot een mooi resultaat om te vormen, zonder daar eindeloos veel tijd in te moeten steken om vaak maar een pover resultaat uit te komen.

Tekst-, alinea en pagina-opmaak. Tabs, tabellen, afbeeldingen invoegen, opsommingstekens en nummering, printen. Inleiding tot stijlen, thema's, kop- en voetteksten en velden. Je tekst omzetten naar pdf.

Kortom hoe begin je efficiënt aan een tekst in word zonder eindeloos tijd te verliezen aan je opmaak en je te ergeren aan zelf verschuiven afbeeldingen,...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten