Kettingzaaggebruik - ECS 1 - onderhoud en doorkorttechnieken

Deze informatie is niet meer actueel!

De kettingzaag is één van de meest gebruikte machines in het bos, in natuurgebieden, in parken en misschien ook in je eigen tuin. Tijdens deze tweedaagse opleiding maak je kennis met de kettingzaag in al haar facetten, zowel wat betreft onderdelen en werking, als onderhoud en gebruik. Je leert met welke gezondheids- en veiligheidsaspecten je moet rekening houden. Na deze cursus kan je de ...

Wanneer

  • 11 oktober '18 (do)
    van 08.30 u
  • 12 oktober '18 (vr)
    van 00.00 u tot 15.30 u

Prijs

€ 278,00 (Basistarief: 278,00 €; Studenten: 226,40 €; Werkzoekenden: 226,40 €)

Locatie

Naam
Provinciaal Bezoekerscentrum Bulskampveld
Adres
Bulskampveld 9
Gemeente
8730 Beernem

Contact

website
http://www.inverde.be
Telefoon
02/658 24 94
e-mail
info@inverde.be

Info

De kettingzaag is één van de meest gebruikte machines in het bos, in natuurgebieden, in parken en misschien ook in je eigen tuin. Tijdens deze tweedaagse opleiding maak je kennis met de kettingzaag in al haar facetten, zowel wat betreft onderdelen en werking, als onderhoud en gebruik. Je leert met welke gezondheids- en veiligheidsaspecten je moet rekening houden. Na deze cursus kan je de kettingzaag dan ook hanteren op een veilige en ergonomische manier. Daarnaast leer je hout met beperkte doorsnede afkorten en hoe je hulpmiddelen veilig gebruikt bij het manipuleren en stapelen van hout.

Wij stellen kettingzagen ter beschikking, zodat je aan de hand van oefeningen voeling krijgt en ervaring opdoet met deze machine. Omdat wij zowel de veiligheid willen bewaken als een meer individuele aanpak willen garanderen, organiseren we deze cursus in kleine groepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten