naar inhoud

Jubileumconcert "Bij WIK op de koffie"

Deze informatie is niet meer actueel!
Op 2 september 1888 werd de Fanfarenmaatschappij van Knesselare, onder kenspreuk “Willen is Kunnen” gesticht. In 2018 viert de muziekvereniging dus haar 130ste verjaardag. Kom mee genieten van het jubileumconcert “Bij WIK op de koffie”. Een koffie drink je nooit alleen, een stukje taart smaakt beter in gezelschap. Muziek maken is leuker in groep. Daarom doen we dit allemaal samen op zondag 18 ...

Wanneer

  • 18 maart ’18 (zo)
    van 14.30 u tot 18.00 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €)

Locatie

Naam
O.C. De Kleine Beer
Adres
C. Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Op 2 september 1888 werd de Fanfarenmaatschappij van Knesselare, onder kenspreuk “Willen is Kunnen” gesticht.
In 2018 viert de muziekvereniging dus haar 130ste verjaardag.
Kom mee genieten van het jubileumconcert “Bij WIK op de koffie”.
Een koffie drink je nooit alleen, een stukje taart smaakt beter in gezelschap. Muziek maken is leuker in groep. Daarom doen we dit allemaal samen op zondag 18 maart om 14u30 in O.C. De Kleine Beer te Beernem. Willen is Kunnen Knesselare brengt ons een waaier van originele fanfarewerken en bewerkingen van legendarische popnummers.
Het wordt geen opera- of belcantoconcert maar een muzikale namiddag met leuke muziek in een aangename sfeer, gebracht door 50 muzikanten, in goede banen geleid door een “gekke” meneer met een brilletje en een stokje. Hij koos stukken zoals “The Magnificent Seven”, “Sax in the city”, “Fiddler on the roof”, “Total Toto”, enz… .

De muzikanten van WIK zijn samen met hun dirigent Paul De Smet al weken bezig met oefenen, repeteren en studeren om alles tot een goed einde te brengen.
Eén geruststelling: het taartjes eten is nog niet begonnen. Daarmee wachten we tot jullie er zijn !
Kaarten kosten €12 (koffie en stukje taart inbegrepen) en zijn enkel te verkrijgen bij De Groote Print&Paperbar, Veldstraat 7, Knesselare.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Flyer foto: WIK Cecilia 2017 Knesselare foto: Affiche
Type
Concert

Organisatie

Naam
Willen is Kunnen vzw Knesselare

Verwante activiteiten